DANSKHEDEN
DANSKHEDEN


NEDTÆLLING
 
HVAD ER DANSKHED ???

I DAG,DEN 22 JUNI 2008 ER MIT SPØRGSMÅL.(( HVAD ER DANSKHED ))) DET KAN VÆRE ET SVÆRT SPØRGSMÅL AT SVARE PÅ,MEN EFTERHÅNDEN SOM VORES DANSKHED FORSVINDER,SÅ FINDER VI MÅSKE UD AF DET.DERFOR VIL JEG FORSØGE MED EN SLAGS NEDTÆLLING.JEG VIL FORSØGE AT NÆVNE,NÅR VI MISTER NOGET DANSHED.

FØRSTE  NEDTÆLLING

FORELØBIG ER DER FORSVUNDET 4 SANGE FRA HØJSKOLE-SANGBOGEN

1  DER ER INGENTING DER MANER
2  VIFT STOLT PÅ CODANS BØLGE
3  VAJ HØJT VAJ STOLT VAJ FRIT
4  HIL DIG VOR FANE

VORES FLAG VISER DANSKERNES IDENTITET,OG NÅR DISSE FIRE ((( FLAGSANGE ))) FJERNES FRA HØJSKOLESANGBOGEN,SÅ FJERNES NOGET AF VORES DANSKE IDENTITET.FINDES DER EN JOURNALIST PÅ ((( DR ))) ,DER GIDER INTERESSERE SIG FOR ,HVEM DER ER ANSVARLIGE FOR DENNE FORSVUNDNE DEL AF DANSKHEDEN ???

DANNEBROG

SOM SIGES,AT VÆRE VERDENS ÆLDSTE FLAG,FALDT NED FRA HIMLEN  PÅ VALDERMARSDAG,DEN 15 JUNI 1219 I ESTLAND.

LEGENDEN SIGER

DA DANSKERNE VAR VED AT TABE SLAGET I ESTLAND I 1219 ,SÅ BAD DE YDMYGT OM GUDS HJÆLP,OG STRAKS MODTOG DE ET FLAG,SOM FALDT NED FRA HIMLEN,OG DER LØD SAMTIDIG EN RØST FRA HIMMELEN DER SAGDE,AT DANSKERNE VILLE SEJRE UNDER DENNE FANE,HVILKET DE SÅ GJORDE.VI HAR STADIG DEN FANE OG DETTE FLAG.

KUNSTEN
AT GLEMME

KUNSTEN AT GLEMME (((VORES)))  ((( DANSKE HISTORIE ))) HJÆLPES GODT PÅ VEJ,NÅR VORES DANSKE FLAG-SANGE FJERNES FRA HØJSKOLE-SANGBOGEN.DETTE ER NU SKET.FORKLARING UDBEDES.HVEM ER VI,DER IKKE FÅR NOGEN FORKLARING ??? HVAD LAVER (((  DR  )))  ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE