VOLDTÆGT
VOLDTÆGT
                                                                  VOLDTÆGT
                                                                  POLITIKERE

FRONT PAGE MAGAZINE 4. OKTOBER 2001. HAR FØLGENDE BETRAGTNING MED OVERSKRIFTEN.

SEKSUEL VANVID BAG ISLAMISK TERROR.

ALLE SERIEMORDERE ER NÆSTEN UDEN UNDTAGELSE OFRE FOR GROVE SEKSUELLE OVERGREB. DEN TYPE MENNESKER SOM KAPRER ET FLY MED USKYLDIGE MENNESKER,KAN RELATERES TIL DETTE FÆNOMEN.

NÅR SOCIOPATER VOLDTAGER OG DRÆBER,SÅ OPLEVER DE IKKE DERES OFRE SOM MENNESKER,MEN KUN SOM OBJEKTER.

DET SKYLDES AT SOCIOPATER SELV ENGANG HAR VÆRET BRUGT SOM OBJEKTER,FORDI DERES KROPSLIGE INTEGRERET GENTAGNE GANGE ER BLEVET KRÆNKET.

DET SEXVANVID,SOM ER RESULTAT AF SEKSUEL OVERGREB ER EN TING,MEN NÅR DER KOMBINERES MED EN KULTUR MED DÅRLIGT FUNGERENDE SEKSUEL ADFÆRD OG UNDERTRYKKELSE MED ET HAD TIL KVINDER,HVOR KÆRLIGHED INDSKRÆNKES TIL VOLDELIG DOMINANS,SÅ ER DET NOGET ANDET.

FORFATTEREN ((JAMIE GLAZOV)) FORSÆTTER MED AT FORTÆLLE,I HVOR HØJ GRAD SEKSUELLE FORTEELSER ER FORBUDT I MELLEMØSTEN,NOGLE GANGE ER DET LIGEFREM KRIMINELT,OG HAN FORSÆTTER MED AT SIGE  =

:" DE SEKSUELLE PRIVILEGIER,SOM ER TILLADT I DEN ISLAMISKE VERDEN ,ER KUN TILLADT FOR MÆND". ARABISKE MÆND SOM ER SOCIALT ADSKILDT FRA KVINDER BUKKER UNDER FOR HOMOSEKSUALITET. MEN INTERESANT NOK,ER DER IKKE NOGET ORD FOR "HOMOSEKSUALITET" I DERES KULTUR I DEN VESTLIGE BETYDNING.

DET SKYLDES AT SEX MED DRENGE ELLER FEMININE MÆND SES SOM EN SOCIAL NORM ,OG FORFATTEREN FORSÆTTER

:" EN UGIFT MAND,SOM HAR SEKSUEL OMGANG MED DRENGE,GØR SIMPELTHEN,HVAD MÆND PLEJER AT GØRE."

IFØLGE (( JAMIE GLAZOV )) HAR EN VIDENSSKABSMAND VED NAVN (( BRUCE DUNNE )) PÅVIST,AT SEX MELLEM PARTNERE I DE ISLAMISKE SAMFUND IKKE ER ET SPØRGSMÅL MELLEM GENSIDIGHED MELLEM PARTERNE,MEN OM DEN VOKSNE MANDS BEHAGELIGHEDSPRÆSTATION GENNEM VOLDELIG DOMINANS.

I DET SPØRGSMÅL ER DER TAVSHED.DET ER DEN TAVSHED,DER LOVLIGGØR SEKSUEL VOLD MOD KVINDER,SOM VI KENDER DET FRA ÆRESDRAB OG OMSKÆRING.

PÅ DEN MÅDE FJERNES OPLEVELSEN AF KÆRLIGHEDEN FRA MÆNDS SEKSUALLIV OG REDUCERES TIL,AT SKADE ANDRE MED VOLD.

PÅ DEN MÅDE KAN EN MAND YDMYGE EN ANDEN MAND,SIMPELTHEN VED AT VOLDTAGE HAM.

VOLDTÆGT AF ÆRBARE KVINDER ER FORBUDT. DERFOR BORTGIFTES DE ALLEREDE SOM BØRN. SÅ ER VOLDTÆGTEN LOVLIG.PÆDOFILI ER EN ALMINDELIG NORMAL FORTEELSE.

VIRKELIGHEDEN

JEG FØLER MIG OVERBEVIST OM,AT VI HER I DANMARK HAR JORDKLODENS MEST VELMENENDE PÆDAGOGER OG MEST VELMENENDE POLITIKERE. DET JEG MENER (( SOM VÆLGER )) DET ER,AT POLITIKERE HAR PLIGT TIL,AT VIDE MERE END PÆDAGOGER.JEG KAN IKKE SÆTTE EN ENESTE PLET,PÅ PÆDAGOGERNES ARBEJDS-INDSATS NÅR DET GÆLDER OM,AT INTEGRERE MUSLIMER HER I DANMARK. DERIMOD TYDER ALT PÅ,AT VORE DANSKE POLITIKERES VIDEN OM ISLAM,HAR VÆRET KATASTROFAL MANGELFULD,ISÆR NÅR (( VI VÆLGERE )) SER PÅ VALGRESULTATET I 2001. VAR DER IKKE NOGET DER DÆMREDE,SOM KUNNE PÅ EN OPPOSITION TIL,AT INTERESSERE SIG FOR,AT SAMLE MEST MULIG VIDEN OM (( VIRKELIGHEDEN )) OM ISLAM ??? - - - ???

NYVALGTE
POLITIKERE

KÆRE POLITIKERE,(( SOM VÆLGER )) HAR JEG DEN OPFATTELSE,AT VORE POLITIKERE BØR VIDE MEST MULIGT OM DE ARBEJDSOPGAVER,SOM DE PÅLÆGGER LANDETS PÆDAGOGER,SÅLEDES AT ARBEJDSOPGAVEN KAN LØSES I (( VIRKELIGHEDENS  VERDEN )) DERFOR,HVIS DER SKULLE VÆRE (( NYVALGTE  POLITIKERE )) DER IKKE VED SÅ MEGET OM (( ISLAM )) SÅ KAN JEG ANBEFALE JER,AT (( GOOGLE )) PÅ DISSE TO NAVNE (( JAMIE GLAZOV ))  OG  (( BRUCE DUNNE )) 
                                            
TILGÆNGELIG  VIDEN

HVIS I (( NYVALGTE POLITIKERE )) ØNSKER ELLER TØR ,AT SE VIRKELIGHEDEN I ØJNENE,SÅ HAR JEG EN SIDE MED (( LINKS )) SÅLEDES,AT I KAN FINDE (( TILGÆNGELIG VIDEN )) OM ISLAM.
JEG HÅBER I POLITIKERE ØNSKER,AT VIDE LIGE SÅ MEGET OM ISLAM,SOM HALVDELEN AF (( DANMARKS BEFOLKNING ALLEREDE VED )) HVAD I VIL BRUGE DENNE VIDEN TIL,ER OP TIL (( JERES SAMVITTIGHED )) OG ANSVARSFØLELSE OVER FOR DANMARKS BEFOLKNING.

MIDDLE EAST REPORT 200: POWER AND SEXUALITY IN THE MIDDLE EAST.  ((KAN OGSÅ GOOGLE,S ))  OG MENS I ER INDE PÅ GOOGLE,SÅ KAN DET JO VÆRE,AT I OGSÅ FINDER DET INTERESSANT AT GOOGLE =

BLACKNEWS.COM-AN INTERVIEW WITH KOLA BOOF, OSAMA BIN LADEN`S


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE