GRÅDIGHEDENS POLITIK
GRÅDIGHEDENS POLITIKCHOK - DOKTRINEN   2-6-2008

I AFTES 2-6-2008 VAR JEG LIGE INDE PÅ  DR OG SE DEADLINE BESTYRET AF ADAM. DET SOM GJORDE STØRST INDTRYK PÅ MIG ,VAR HANS INTERVIEW AF EN KVINDELIG FORFATTER VED NAVN ((NAOMI KLEIN)) SOM HAR SKREVET EN BOG DER HEDDER  CHOK-DOKTRINEN.

HVIS DENNE CHOK-DOKTRIN ER RIGTIG OPFATTET AF MIG,SÅ VAR USAs og GEORGE BUSHES FORMÅL MED IRAK-KRIGEN AT SKABE ET HANDELSMARKED,SÅLEDES AT DE GRÅDIGE KAPITALISTER KAN TJENE FLERE PENGE.DET FØRST PRIORITEREDE FORMÅL VAR ALTSÅ IKKE,AT SKABE DEMOKRATI,MEN AT SKABE ET NYT MARKED.DET BETYDER EFTER MIN OPFATTELSE,AT USA PRIORITERER GRÅDIGHED OVER DEMOKRATI. HVIS USA ER PARAT TIL,AT BESÆTTE ET LAND,FOR AT SKABE ET NYT MARKED FOR AT KAPITALISMEN KAN FUNGERE,SÅ MÅ ((VORE POLITIKERE)) TRÆDE I KARAKTER,OG SÆTTE NYE RAMMER FOR KAPITALISMENS UDFOLDELSESMULIGHEDER.

BEVISFØRELSEN

EN SÅ MARKANT KRITIK AF USA OG KAPITALISMEN KRÆVER NATURLIGVIS RET GODE ARGUMENTER,OG BEVISER,DER HVOR DET ER MULIGT.FØRST BRUGTE USA CHOKEFFEKTEN VED BRUG AF ET MASSIVT ANGREB. DERNÆST BLEV DEN SIDDENDE ADMINISTRATION FYRET FRA TOP TIL BUND.DET GAV NATURLIGVIS KAOS. DET VAR OGSÅ EN DEL AF PLANEN,FOR NU SKULLE DER OPBYGGES ET NYT MARKED ( HELT FRA GRUNDEN AF ),HVOR KAPITALISMEN KUNNE UDFOLDE SIG.DET SKULLE NATURLIGVIS SKE HELT FRA BUNDEN AF. 

INDICIER

ARRO`GANCEN HOS USAs KRIGS-ANSVARLIGE POLITIKERE VAR ÅBENBART HELT I TOP,FOR DE SENDTE SOLDATER TIL BESKYTTELSE AF OLIELEDNINGER,MEN INGEN SOLDATER TIL BESKYTTELSE AF MUSEER OG BIBLIOTEKER,MEN DET PASSEDE ÅBENBART MED USAs POLITIK,HVOR MÅLET VAR, AT OPBYGGE ET HELT NYT MARKED FOR HANDEL,FORDI MARKEDETS LOGIK ER EVIG EKSPANSION.IRAKs KULTUR BLEV ALTSÅ IKKE RESPEKTERET,AF DE ARRO´GANTE POLITISKE LEDERE I USA. DE IRAKISKE KULTURMINDER BLEV IKKE BESKYTTET,HVILKET ANSVARLIGE ((DEMOKRATISKE)) POLITIKERE VILLE HAVE GJORT. DET VAR ALTSÅ EN DEL AF MARKEDS-UDVIKLINGS-STRATEGIEN AT RIVE ALT NED,INDEN ET NYT MARKED SKULLE OPBYGGES FRA BUNDEN,OG SÅLEDES VAR TYVERIER AF KULTURGENSTANDE OG BOGBRÆNDINGER FAKTISK FOLK,DER GJORDE ARBEJDET FOR USAs BESÆTTELSES-STYRKER.

NEO - KAPITALISMEN

NEO - KAPITALISMEN ER NOGET SOM EFTER VISSE TEORIER KOMMER EFTER MONOPOL-KAPITALISMEN,OG DET KAN JO SKYLDES KAPITALISMENS UDVIKLING I USA, HVOR AL ØKONOMISK VÆKST KUN KOM DE 7 PROCENT VELBJERGEDE TIL GODE. DET KAPITALISTISKE SYSTEM HAR ÅBENBART DEN BRIST,AT DE SVAGEST STILLEDE BLIVER KOBLET AF DE ØKONOMISKE FREMGANGE SOM KAPITALISMEN SKABER.DERFOR VAR ANGREBET PÅ IRAK  MÅSKE EN NØD-LØSNING FOR AT SKJULE EN STOR BRIST VED DET KAPITALISTISKE SYSTEM,ELLER MÅSKE EN NØDVENDIGHED,FOR DET KAPITALISTISKE SYSTEMS OVERLEVELSE.

DANMARK

VI SER DENNE SAMME TENDENS HER I DANMARK HER I JUNI MÅNED I DET HERRENS ÅR 2008. SELV OM DANMARK LIGE HAR HAFT ØKONOMISK OPSVING GENNEM 6 TIL 7 ÅR SÅ SKER DET SAMME I DANMARK SOM DER SKER I USA. DE FATTIGE BLIVER FATTIGERE OG FATTIGERE,SELV HVOR VI HAR HAFT EN FINANSMINISTER,DER TRUEDE MED,AT KØBE HELE VERDEN.KORT SAGT,SÅ MENER JEG,AT DANMARKS ØKONOMER,BØR FORSKE I DET KAPITALISTISKE SYSTEMS BRIST ELLER BRISTER.

FRIEDMANN

FRIEDMANN VAR ÅBENBART EN ØKONOM SOM LEVEDE ENGANG,OG HAN TALTE ÅBENBART OM,AT HVIS GRÅDIGHEDEN BLEV SLUPPET FRI,SÅ VILLE ØKONOMIEN VOKSE TIL GAVN FOR ALLE.HAN HAVDE ÅBENBART RET I,AT ØKONOMIEN VILLE VOKSE,MEN IKKE TIL GAVN FOR ALLE. ØKONOMER OVER HELE DANMARK BØR ERKENDE,AT ET ØKONOMISK SYSTEM SOM DET KAPITALISTISKE,HAR EN INDBYGGET BRIST,NÅR DET I OPSVINGSTIDER,GØR DE FATTIGE FATTIGERE,SOM DET ER SKET HER I DANMARK I DE SENESTE 6 TIL 7 ÅR.KÆRE ØKONOMER,HVORDAN VIL I TÆMME DEN KAPITALISTISKE GRÅDIGHED,DER KRÆVER KRIGE OG INVATION I FREMMEDE LANDE,FOR AT SKABE I VÆKST ??? - - - ???

IRAK

FIK IRAK DERES DEMOKRATI EFTER DERES VALG ??? BLEV VALGETS RESULTAT SYLTET,FORDI KAPITALISMEN HAR FØRSTERET. HVIS DET ER TILFÆLDET,SÅ ER KAPITALISMEN JO EN FJENDE AF DEMOKRATIET.ER DER SERIØSE UNIVERSITETSFORSKERE HERHJEMME,SOM HAR FORSKET PÅ DENNE MULIGHED ??? GRÅDIGHEDEN ER NÅET TIL IRAK. KAN USAs NÆSTE PRÆSIDENT STOPPE DENNE GRÅDIGHED  ??? - - - ???   VI VED,AT DER ER EN POLITIKER,DER HAR VÆRET OPMÆRKSOM PÅ GRÅDIGHED,NEMLIG POUL NYRUP RASMUSSEN,DER HAR SKREVET BOGEN ((GRÆNSER FOR GRÅDIGHED)) HAR VORE DANSKE ØKONOMER LÆST DENNE BOG ??? KAN BRISTEN I DET KAPITALISTISKE SYSTEM STOPPES,ELLER TÆMMES OG STYRES AF POLITIKERE GENNEM LOVGIVNING  ??? - - - ???

NOEMI  KLEIN

NOEMI  KLEIN  SOM HAR SKREVET BOGEN (( CHOK - DOKTRINEN))  BLEV INTERVIEW,ET AF DR2UDLAND ,OG I DETTE INTERVIEW GJORDE HUN OPMÆRKSOM PÅ,AT VESTERLANDSKE DEMOKRATISKE LANDE,SOLGTE DET OVERVÅGNINGSUDSTYR SOM KINA BRUGTE TIL,AT OVERVÅGE DE KRÆFTER I KINA,SOM HOLDT ØJE MED DE MENNESKER I KINA, SOM ØNSKEDE DEMOKRATI. DET VISER JO DET KAPITALISTISKE SYSTEMS KRAV TIL CHEFERNE I DET KAPITALISTISKE SYSTEM (( NEMLIG )) AT AL MENESKELIG HENSYN BLIVER TILSIDESAT AF KAPITALISMEN.ER DIREKTØRERNE  BLEVET SLAVER AF DET KAPITALISTISKE SYSTEM,SOM DE TROR DE STYRER ???  HERNEDE FRA BUNDEN AF SAMFUNDET,SÅ MÅ JEG KONSTATERE,AT MED HENSYN TIL SALG AF OVERVÅGNINGS-UDSTYR TIL KINA,SÅ KOMMER INDTJENING FØR DEMOKRATI.

SAGENS - KERNE

DET SOM DER ER DET FARLIGE VED ALLE DISSE GRÆNSEOVERSKRIDENDE RELIGIONER,OG OGSÅ VED DE GRÆNSEOVERSKRIDENDE ØKONOMISKE RELIGIONER. DE MANGLER EN (( NATIONAL FORANKRING )) FOR, AT DE KAN STYRES TIL GAVN,FOR ET HELT LANDS INDBYGGERE. MOGENS LYKKETOFT BYGGEDE ET ØKONOMISK NATIONALT SYSTEM OP I DANMARK,SOM TOG HÅND OM NATIONENS DÅRLIGST STILLEDE GRUPPER. DETTE VELFÆRDS-SYSTEM HAR VIST SIG,AT VÆRE RET ROBUST. ET ØKONOMISK SYSTEM DER EFTERLADER DERES FATTIGSTE MEDBORGERE UDEN MULIGHED FOR SELVFORSØRGELSE HAR EN INDBYGGET BRIST,OG JEG MENER,AT DET ER VORE UNIVERSITETS-UDDANNEDE ØKONOMERS OPGAVE,AT FINDE EN SÅDAN BRIST. DET BURDE LIGE VÆRE EN OPGAVE FOR CEPOS, ELLER  ???

ILLUSIONEN
AFSLØRINGEN

DEN GAMLE MYTE,ILLUSIONEN OM,AT KAPITALISME OG DEMOKRATI GÅR HÅND I HÅND ER NU AFSLØRET FOR HVAD DEN ER I VIRKELIGHEDENS VERDEN,NEMLIG EN (( MYTE )) EN (( ILLUSION )) DET BLEV AFSLØRET DA TINE GÖTZCHE DR2-UDLAND INTERVIEW,EDE NAOMI KLEIN,SOM KUNNE FORTÆLLE,AT KINA ET KOMMUNISTISK LAND,HAVDE DEN HURTIGST VOKSENDE ØKONOMISKE VÆKST,HER PÅ JORDKLODEN,EFTER KAPITALISTISKE PRINCIPPER.KORT SAGT.DET KAPITALISTISKE SYSTEM OVERSKRIDER GRÆNSER,OG ER LIGEGLAD MED,HVILKEN SLAGS REGERING,DET MØDER PÅ SIN VEJ,NÅR DET OVERSKRIDER EN NY GRÆNSE.HENDE DER NAOMI KLEIN VIRKEDE RET KVIK I PÆREN,DEROPPE I ØVERSTE ETAGE,SÅ JEG KUNNE GODT TÆNKE MIG,AT LÆSE DEN BOG HUN HAR SKREVET (( CHOK-DOKTRINEN )) JEG SER TO FORHINDRINGER I MIT TILFÆLDE,NEMLIG SPROGET OG ØKONOMIEN.DET ER NÆPPE SANDSYNLIGT,AT DR OVERSÆTTER BOGEN,OG LÆGGER INDHOLDET UD PÅ NETTET ,TIL SINE MANGE TROFASTE LICENS-BETALERE.DET KUNNE JO OGSÅ VÆRE,AT DR LAVEDE EN AFTALE MED NAOMI KLEIN OM AT OVERSÆTTE DENNE BOG TIL DANSK,OG SÆLGE DEN I DRs (( hjemme-butik )) EFTER EN  FORDELIGS-AFTALE AF OVERSKUDDET FRA OVERSKUDDET AF BOGSALGET ??? - - - ???             
                                

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE