IRAN STRATEGIEN
IRAN STRATEGIEN

ANGREBS - TEORIEN

I dag, den 26 maj 2008, der kan jeg kan konstatere, at ret mange af os blåøjede danskere har læst disse to bøger ( mod mørket ) som er udgivet af www.trykkefrihed.dk som efter min opfattelse ( dokumenterer ) at kræfter i islam er i gang med et erobringsforsøg af Europa. Jeg kan også konstatere,at ret mange af os blåøjede danskere har læst bogen ( Mødom på mode ) som er udgivet af ( Gyldendal ) som langt hen ad vejen forklarer hvorfor muslimer er så svære at integrere, disse konstateringer er med i hukommelses-bagagen. I mit forsøg på, at analysere, hvilken militær strategi, som det ( Muslimske Broderskab ) i Europa, vil bruge for at indføre Sunnaer og sharialov i Europa.

SKAKSPILLERE


JEG HAR SPILLET SKAK FOR ( SAXO-KLUBBEN) EN KLUB DER IKKE FINDES MERE.JEG ER ALDRIG KOMMET OP PÅ SAMME NIVEAU,SOM DE ANDRE ( SKAKSPILLERE ) I KLUBBEN. JEG SER (SKAKSPILLEREN) SOM EN ( GENERAL) DER STYRER SINE SOLDATER OG OFFICERER,SOM ER BRIKKERNE I SKAKSPILLET. SKAKSPILLET STARTER MED,AT BRIKKERNE SÆTTES OP PÅ SKAKBRÆTTET INDEN KAMPEN BEGYNDER.I FORSVARSKAMPEN,FOR AT BEVARE VORES DEMOKRATI,SÅ ER DET EFTER MIN OPFATTELSE VIGTIGT,AT VIDE HVILKE BRIKKER,SOM ISLAM HAR AT FLYTTE MED,I KAMPEN FOR AT EROBRE EUROPA.

ANALYSER

FØRST GÅR JEG UD FRA,AT KORANEN ER EN ( MILITÆR HÅNDBOG) DER BYGGER PÅ FØLGENDE 6 KOMPONENTER,DER KAN TRÆKKES PÅ,OG SÆTTES I SPIL,ALT EFTER DEN POLITISKE SITIVATION I VÆRTSLANDET,OG SIN EGEN STYRKE I VÆRTSLANDET LIGE FOR ØJEBLIKKET.    DE 5 KOMPONENTER ER FØLGENDE.

1  ØKONOMISKE        KOMPONENTER
2  JURIDISKE              KOMPONENTER
3  RELIGIØSE              KOMPONENTER
4  MILITÆRE              KOMPONENTER
5  POLITISKE              KOMPONENTER
6  KULTUR                KOMPONENTER


HVORDAN DISSE KOMPONENTER SKAL BRUGES I EROBRINGEN AF VÆRTSLANDET,DET STÅR SKREVET I KORANEN,OG SÅ ER DET OP TIL DE RELIGIØSE LÆRDE,AT TOLKE HVILKE AF SURAERNE,DER SKAL BRINGES I ANVENDELSE I DEN GIVNE SITIVATION FOR AT INDFØRE SHARIA,SOM ER MÅLSÆTNINGEN .SVARET FINDES I KORANEN ( INGEN TVIVL I MIT SIND OM DET)

GENERALEN

FOR CIRKA 1400 ÅR SIDEN LEVEDE GENERALEN ( MUHAMMED) SOM ERKENDTE DEN MENNESKELIGE NATUR,OG HAR REGNET UD,ELLER ER BLEVET INSPIRERET AF SIN GUD,OM HVORDAN DE MEST GRÅDIGE OG ONDSKABSFULDE KUNNE BRUGES I SINE EROBRINGSTOGTER AF ANDRE BYER. KORANEN HAR OGSÅ LØSNINGEN PÅ DENNE MULIGHED. I EN KRIG,HVOR FJENDER SKAL MYRDES,ER DER INGEN GRUND TIL,AT ENS EGNE SOLDATER LIDER AF DÅRLIG SAMVITTIGHED NÅR FJENDERNE BLIVER MYRDET,OG BLODET SPRØJTER. DISSE ISLAMS SOLDATER,ER  STÆRKT TROENDE,INGEN TVIVL OM DET,MEN DE SKAL HOLDES TIL ILDEN GENNEM HAD TIL FJENDEN,OG DET GØRES GENNEM BØNNER OG HADSKE BRANDTALER  I MOSKEERNE. FOR IKKE AT BLIVE SMITTET AF VESTERLÆNDINGES FEDME OG ANDRE VELFÆRDSVANER,SÅ DERFOR SKAL MUSLIMER SÅ VIDT MULIGT IKKE INTEGRERES I VÆRTSLANDET.

SKIK OG BRUG

JEG MISTÆNKER  (MUHAMMED) FOR - - FOR CIRKA 1400ÅR SIDEN ,AT HAVE INDFØRT NOGLE SKIKKE OG VANER I SIN HÆR,SOM ANDRE EROBREDE FOLKESLAG MÅTTE INDORDNE SIG UNDER,FOR AT ISLAMS HÆR HELE TIDEN KUNNE  BEVARE UNDERTRYKKELSEN AF FJENDEN.OPDELING AF (REN OG UREN) OG ET UTAL AF REGLER,SOM OGSÅ KALDES ( SKIK OG BRUG )  ELLER ( KULTUR) DE UNDERTRYKTE MÅTTE BETALE SKAT TIL DE MUSLIMSKE EROBRERE,SOM FINANCEREDE NYE EROBRINGSKRIGE. DETTE ER MÅSKE BARE TEORIER,MEN NÅR 57 LANDE PÅ 1400 ÅR ER BLEVET MUSLIMSKE,SÅ MÅ DETTE JO VÆRE SKET PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE.  SÅ OVENSTÅENDE TEORIER MÅ NATURLIGVIS OVERVEJES AF "VORE" POLITIKERE. DET VAR LIDT OM DEN MILITÆRE KOMPONENT

POLITIK

DEN POLITISKE KOMPONENT TROR JEG OGSÅ,AT ISLAM SPILLER PÅ,OG EFTER MIN OPFATTELSE ER DE FANTASTISK GODE TIL DETTE. EROBRINGS-STRATEGIEN I EUROPA OG I ((  EU  )) DET ER,AT VENTE PÅ, AT DER ER FLERE MUSLIMER I VÆRTS-LANDENE I EUROPA END DER ER INDBYGGERE I DET ENKELTE VÆRTSLAND,OG DET GÆLDER OGSÅ I DANMARK. IMENS ER FORTROPPEN AF DENNE ( ISLAMS HÆR) I GANG MED,AT KRÆVE DERES SKIKKE INDFØRT,SOM VI INDFØDTE DANSKERE NATURLIGVIS MÅ UNDERKASTE OS. INGEN SVINEKØD I SKOLERNE KUN HALAL-KØD . ADSKILDELSE AF PIGER OG DRENGE I KLASSERNE. SPECIELLE TIDSPUNKTER,HVOR KUN MUSLIMSKE KVINDER MÅ BADE. KORT SAGT ( ISLAMS HÆR HOLDES I FORM) OG PÅ DENNE MÅDE GLEMMER DE TROENDE,ISLAMS SOLDATER HELLER IKKE DERES MILITÆRE MÅLSÆTNING.

BEGRUNDELSE

MIN BEGRUNDELSE FOR AT MENE,AT ISLAMS LANGSTRAKTE EROBRINGS-STRATEGI AF EUROPA,ER AT ((HOLDE DEN GÅENDE)) INDTIL DER BOR ET FLERTAL AF MUSLIMER I DANMARK,SÅ DE KAN GÅ OVER TIL,AT BRUGE VÆBNET MAGT,SÅDAN RIGTIG FOR ALVOR. DET MENER JEG ER EROBRINGSPLANEN,EFTER AF AT HAVE BESØGT
www.sappho.dk  hvor jeg under (interview) under TABERNES KONTINENT ,har læst det interview,der er foretaget af Formand for TRYKKEFRIHEDSSELSKABET  Cand.mag i HISTORIE og ENGELSK samt JOURNALIST, REDAKTØR og FORFATTER (( LARS HEDEGAARD )),og som  har foretaget interview,et af Sociologi-Professor GUNNAR HEINSOHN,S teori om DEMOGRAFI

DEN ANDEN BEGRUNDELSE,JEG HAR FOR AT MENE,AT ISLAMS STRATETISKE EROBRINGSPLAN AF EUROPA ER MANGE BØRNEFØDSLER,ER DEN TALE SOM (( MUAMAR GADAFFI )) HOLDT DEN ((10 - 4 - 2006 )) PÅ DEN ARABISKE ((TV-STATION)) AL-JAZEERA, HVOR GADAFFI UDTALTE FØLGENDE

( ISLAM VIL OVERTAGE MAGTEN I EUROPA INDEN FOR FÅ ÅRTIER) mere kan læses om dette på www.fornyelsespartiet.dk

ØKONOMI

HVIS ISLAM BETRAGTER USA, SOM ISLAMS STØRSTE FJENDE,OG IKKE KAN VINDE EN KRIG I EN DIREKTE KONFRONTATION,SÅ KAN MAN JO FORSØGE MED AT RAMME USA,S ØKONOMI. DET  BLEV DELVIS OPNÅET I 2001,HVOR WORLD TRADE CENTERETS TO ØKONOMICENTRE BLEV RAMT AF FLY,OG HVOR PENTAGON OGSÅ BLEV RAMT.

SÅ BLEV USA OG BUSH SURE,OG SENDTE SOLDATER TIL AFGHANISTAN OG TIL IRAK,HVILKET KOSTER PENGE ,OG UNDERMINERER USA,S ØKONOMI YDERLIGERE. HER I EUROPA ER VI OGSÅ BLEVET RAMT I (( MADRID OG LONDON))  HER I ((  EU  )) ER DER SIKKERT NOGEN,DER HAR SAGT NOGET FORKERT,SIDEN DET KUNNE SKE,MEN MÅSKE ((HADER DE OS BARE)) UDEN DER ER NOGEN SOM HELST GRUND TIL DET.HVEM VED ???

DET KAN JO OGSÅ VÆRE,AT DE BARE ER GODE MUSLIMER,DER DRÆBER ALLE (( VANTRO )) GANSKE ENKELT FORDI DET STÅR I KORANEN,AT DET HAR EN GOD MUSLIM PLIGT TIL AT GØRE. UANSET MOTIVER,SÅ KAN VI KONSTATERE AT USA,ER BLEVET SVÆKKET ØKONOMISK,HVILKET DOLLARKURSEN VISER OS I DAG ,DEN 26-5-2008.

DEN ((ØKONOMISKE KOMPONENT)) ER BLEVET BRUGT GANSKE GODT,AF DE KRÆFTER I ISLAM,DER ØNSKER SUNNA OG SHARIA-LOVE INDFØRT I EUROPA.

IRAN-STRATEGIEN  TØRKLÆDER

SOM VORES POLITIKERE NATURLIGVIS VED,SÅ BLEV REVOLUTIONEN I IRAN VUNDET AF SHEA-MUSLIMERNE MED (( AYATOLLAH SAYYED RUHOLLAH KHOMEINI) I SPIDSEN I 1979. UNDER REVOLUTIONEN BAR KVINDERNE TØRKLÆDE,SÅLEDES AT DE IKKE BLEV DRÆBT UNDER KAMPENE. NÅR UNGE ENLIGE KVINDER I FRANKRIG HAR FÅET PENGE FOR,AT GÅ MED TØRKLÆDE,SÅKALDTE SLØRPENGE,SÅ KAN FORMÅLET VÆRE,AT GENTAGE REVOLUTIONS-STRATEGIEN (FRA IRAN) IGEN HER I EUROPA ??? HVIS VORE DYBT ANSVARLIGE POLITIKERE HAR OVERVEJET DENNE SAMMENHÆNG,SÅ HAR DE IKKE DELAGTIGGJORT DET DANSKE FOLK I DENNE INDSIGT.DET KAN JO OGSÅ VÆRE SVÆRT,FOR DET ER JO KUN EN TEORI.

DYDS-POLITIET

SOM VORE DANSKE POLITIKERE NATURLIGVIS VED,SÅ FINDES DER ET DYDSPOLITI I  (( IRAN )) SOM NORMALT ARRESTERER KVINDER,NÅR TØRKLÆDET IKKE SIDDER RIGTIGT,OG HÅRET STIKKER FREM OG KAN SES MEN NU SKAL DETTE (( DYDS-POLITI )) UDSTYRES MED EN SAKS,SÅLEDES AT MÆND DER BÆRER SLIPS I (( IRAN )) FÅR KLIPPET SLIPSET AF. DET SKAL NATURLIGVIS MODVIRKE VESTERLANDSK TANKEGANG,HVILKET EFTER MIN OPFATTELSE ER NOGET (( IRAN )) SELV KAN BESTEMME. DET VISER NATURLIGVIS OGSÅ ET KLART LEDERSKAB,SAMT HVAD DE MENER OM VESTEN. DER KAN VORE POLITIKERE SÅ OVERVEJE,OM EUs (( DIALOGPOLITIK )) SKAL UDVIKLES YDERLIGERE ??? - - - ???

 MIDDELHAVSUNIONEN 

DET SER UD TIL,AT ( DIALOGPOLITIKEN ) SKAL UDVIKLES,FOR DER LIGGER ALLEREDE EN TRAKTAT KLAR,SOM BYGGES OP OMKRING MIDDELHAVET,OG SOM JEG DERFOR KALDER ( MIDDELHAVSUNIONEN) OG DENNE POLITISKE AFTALE,SKAL ,SÅ VIDT JEG ER ORIENTERET UNDERSKRIVES AF (( EU )) MED FØLGENDE LANDE MAROKKO ALGERIET TUNIS EGYPTEN , JORDAN PALÆSTINA LIBANON TYRKIET OG ISRAEL  DET VIL SANDSYNLIGVIS SKE I FRANKRIG DEN 13 ELLER 14 JULI 2008,OG SOM SKAL TRÆDE I KRAFT I 2010.AFTALEN HAR FØLGENDE FORMÅL

1   OPRETTELSE AF ET FRIHANDELSOMRÅDE
2   VÆSENTLIG FLERE PENGE TIL PARTNERE
3   KULTURELT PARTNERSKAB

DENNE AFTALE BETYDER OGSÅ,AT MUSLIMER FRA DE 10 MUSLIMSKE LANDE,KAN REJSE FRIT IND OG UD AF DE 27 EU-LANDE.NOGET TYDER PÅ,AT DE MULTIKULTURELLE  KRÆFTER I VORES DANSKE SAMFUND ØNSKER EN MEGET TÆT DIALOG MED MUSLIMSKE KRÆFTER. VORE POLITIKERE VED NATURLIGVIS GODT,AT ISLAMS SHARIA MED SUNNAER ER GIVET AF GUD,OG DERFOR STÅR OVER DE MENESKESKABTE LOVE SOM EUROPAS 27 LANDE STYRES EFTER                 www.spydet.blogspot.com 

DER GARANTERES RESPEKT FOR ISLAM

DET FØLGER MED I AFTALEN,AT DE 27 EUROPÆISKE LANDE,VIL RESPEKTERE ISLAM. DET BETYDER NATURLIGVIS,AT (( EU )) S  27 MEDLEMSLANDE SKAL UNDERKASTE SIG  SUNNA OG SHARIA-LOVE I ALLE FORHOLD,HVOR DER OPSTÅR KONFRONTATION MED ALLE,DER IKKE ER MUSLIMER. BETYDNINGEN KAN OGSÅ SIGES PÅ EN LIDT ANDEN  MÅDE, OG MÅSKE LIDT GROFT SAGT ,UDTRYKKE DET SÅLEDES.

1   DER SKAL VÆRE FRI ADGANG TIL,AT SLÅ SIG NED I VELSTÅENDE LANDE.

2   HVIS MAN BRYDER VÆRTSLANDETS LOVE,SKAL MAN IKKE KUNNE UDVISES.

3   KAN MAN IKKE ARBEJDE,ELLER HAR MAN IKKE LYST,SKAL MAN HAVE PENGE AF VÆRTSLANDETS SKATTEYDERE.

4  HVIS MAN IKKE VIL INTEGRERES,SÅ BEHØVER MAN HELLER IKKE.

5  HVIS MAN IKKE KAN LIDE VÆRTSLANDETS KULTUR ELLER LOVE,SKAL DE LAVES OM.

POLITIK

DET MÅ SIGES AT VÆRE SMUKT POLITISK ARBEJDE,SOM ISLAM HAR UDFØRT HER.DEN (POLITISKE KOMPONENT) HAR SIKRET SIG,AT ANTALLET AF DEN MUSLIMSKE HÆR,KAN FORDOBLES ELLER MERE I DE 27 EU-LANDE,OG GENNEM DEN (RELIGIØSE KOMPONENT) KAN DE STILLE DE KRAV,SOM DEN (MILITÆRE KOMPONENT) BLIVER STYRKET TIL,AT KUNNE SÆTTE MAGT BAG. (KORT SAGT) HVIS DISSE AFTALER SOM DISSE 10 LANDE HAR LAVET MED (( EU)) GÅR UD PÅ,AT INDFØRE SUNNA OG SHARIA I EUROPA,SÅ KAN DET NÆSTEN IKKE GØRES BEDRE.

TAQIYA

I  ISLAM ER DER FOR SHEA-MUSLIMER  EN PLIGT TIL,AT LYVE OVER FOR VANTRO,HVIS DET GAVNER ISLAM,OG DET MENES AT SUNNI-MUSLIMER HAR OVERTAGET DENNE SKIK OGSÅ.DET ER MULIGT,AT DE MUSLIMER DER INDGÅR AFTALER MED "VORE" POLITIKERE OVERHOLDER INDGÅEDE AFTALER,MEN HVIS DE GØR,SOM DE HAR GJORT I 1400 ÅR,OG BRYDER INDGÅEDE AFTALER,SÅ BLIVER HELE EUROPA MUSLIMSK,OG JERES BØRNEBØRN VIL SÅ KOMME TIL,AT LEVE EFTER SHARIA-LOVE." VORE" POLITIKERE KOMMER NOK IKKE TIL PERSONLIGT,AT MÆRKE DEN STORE FORANDRING I DERES LEVETID,MEN EFTERKOMMERNE. HVAD MED DEM ???

EROBRINGS-SRATEGI

I MOSKE-ERNE SØRGER IMAMERNE AT FOR,AT HADET TIL OS VANTRO HOLDES VED LIGE,OG UDADTIL,SÅ HOLDES DEN SMUKKE FACADE TIL VORE POLITIKERE PRÆSTER OG ANDET GODTFOLK. DESUDEN HAR DE IMANER ET SÅ GODT FORHOLD TIL VORE POLITIKERE,AT DE DANSKE SKATTEYDERE BETALER STORE BELØB TIL DENNE ISLAMISKE HÆR,DER SKAL FORSYNE SIG SELV.SAGT PÅ EN ANDEN MÅDE,SÅ ER VI DANSKERE MÅSKE MED TIL,AT FINANCERE VORES EGEN UNDERGANG ??? JEG HAR IKKE HØRT NOGEN JOURNALIST FRA (( DR)) DER LIGE-SOM HAR SPURGT IND TIL OM,OVENSTÅENDE  EROBRINGS-STRATEGI ER EN  MULIGHED,HER I VIRKELIGHEDENS VERDEN.

JEG VIL IØVRIGT ANBEFALE LÆSERNE,AT GÅ IND PÅ  www.sappho.dk og under ( artikler ) gå videre,og læse hvad der står under overskriften  DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN.

ISLAM EROBRER OMRÅDERNE OMKRING MOSKEEN,OG DE OMRÅDER I BYERNE,HVOR DER BOR MANGE MUSLIMER.DET GÆLDER I HOLLAND OG I ANDRE EUROPÆISKE LANDE,OG OGSÅ I DANMARK SKER DET SÅLEDES. DET SENESTE BEVIS PÅ DENNE UDVIKLING ER DA 70 DANSKE HJEMMEVÆRNS-SOLDATER MÅTTE FLYGTE FRA STENKASTENDE MUSLIMER.DET KAN I LÆSE MERE OM PÅ  www.siad.dk HVIS DET SKULLE HAVE JERES INTERESSE ???

SAMEKSISTENS

KAN ISLAMS KULTUR  OG DANMARKS KULTUR LEVE SIDE OM SIDE I FREDELIG SAMEKSISTENS ?? DET KAN I LÆSE MERE OM I BOGEN ( FORSVAR FOR RATIONALITETEN)  SKREVET AF FORFATTEREN (KAI SØRLANDER) PÅ INFORMATIONS FORLAG HVIS I ØNSKER,AT GÅ I DYBDEN AF DETTE SPØRGSMÅL. ( KAN GOOGLE,S)  EN ANDEN BOG,SOM KAN VÆRE INTERESSANT AT LÆSE,ER ( VEJEN TIL DAMASKUS ) SKREVET AF ( ISLAM-FORSKER) (( KIM MØLLER )) SOM HAR EN MEGET SERIØS OG VIDENSKABELIG INDFALDSVINKEL TIL ISLAM.

TØRKLÆDET

DER HVOR DER ER EN STÆRK KONCENTRATION AF MUSLIMER,HAR DE STYRKE TIL,AT JAGE 70 HJEMMEVÆRNSFOLK PÅ FLUGT HER I (( DANMARK )).I SÅDANT ET BEBOELSESOMRÅDE,HVOR VANTRO OG KRISTNE IKKE KAN VIDE SIG SIKRE FOR OVERFALD,DER ER DET NATURLIGVIS KLOGT AF MUSLIMSKE KVINDER AT BÆRE TØRKLÆDE,SÅ DE IKKE BLIVER OVERFALDET. DET SER JEG SOM TØRKLÆDETS MILITÆRE STRATEGI.DET VAR NETOP DENNE STRATEGI,DER BLEV BRUGT I (( IRAN )) (( I 1979))  DA SHAHEN MÅTTE FLYGTE.  DENNE SUCCES-HISTORIE FOR ISLAMS SHEA-MUSLIMER,TROR JEG VIL BLIVE GENTAGET I EUROPA,NÅR MUSLIMERNE ER BLEVET MANGE NOK. DEN PÅTRÆNGENDE KAMP FOR,AT UDBREDE BRUG AF TØRKLÆDET INDEN DØRE OG I SKOLER,SYNES JEG, PEGER I DENNE RETNING. HVAD ER DIN VURDERING ??? ER DER BELÆG FOR DENNE TEORI I VIRKELIGHEDENS VERDEN ???

VIDEN

HVORDAN KAN MAN REGNE UD,HVORNÅR TRE FJERDEDELE AF DEN DANSKE BEFOLKNING,HAR MERE ((VIDEN))  OM ISLAM END JOURNALISTERNE PÅ DANMARKS RADIO  ??? VI VED AT MUSLIMERNE HAR STORT FLERTAL I IRAN PAKISTAN OG MAROKKO.HVORDAN BEHANDLES MINDRETALLENE I DISSE LANDE ???

SKAK-BRIKKERNE

I DENNE FORSVARSKAMP MOD ISLAM,FOR BEVARELSEN AF YTRINGSFRIHEDEN OG DEMOKRATIETS LOVE,DER HAR ISLAM DE 5 KOMPONENTER,SOM IKKE KAN ADSKILLES,FORDI ISLAM ER EN LOVRELIGION,OG HVER ENESTE SURA ER ET KORT DER KAN TRÆKKES I DETTE SPIL,HVOR ISLAM KAN KRÆVE (( EN LILLE BITTE SMULE MERE)) SÅ FOR AT KUNNE VINDE KAMPEN,HAR VI FOR FÅ BRIKKER AT RYKKE MED,OG DE MULIGHEDER VI HAVDE,KAN IKKE BRUGES ,FORDI DE ER LÅST FAST AF (( INTERNATIONALE KONVENTIONER )) FORDI ALLE SKAL BEHANDLES ENS,SELV OM ALLE ER FORSKELLIGE.kORT SAGT,VI HAR FOR FÅ BRIKKER AT FLYTTE MED,OG DEM VI HAR KAN IKKE FLYTTES.

ERKENDELSEN

VI MÅ ERKENDE,AT MUSLIMERNE ALTID VINDER TIL SIDST.     SÅDAN SER JEG DET.                                                                            
DERFOR KUNNE DET VÆRE INTERESSANT AT VIDE HVORDAN ISLAM NYDER DET ,NÅR DEN TOTALE SEJR ER HJEMME. DERFOR KUNNE JEG ØNSKE AT VIDE,HVORDAN DET ER FOR DEN JÆVNE BEFOLKNING,AT LEVE I  YEMEN og SAUDI-ARABIEN og AFGHANISTAN og SOMALIA FOR GANSKE ALMINDELIGE MENNESKER. HVORDAN ER DET ,AT BO I DE LANDE,HVOR DER  BOR 99 PROCENT MUSLIMER. ER DET ALMINDELIGE MUSLIMERS ØNSKEDRØM VI SER I DISSE LANDE ??? - - - ???

PROCESSEN

I DAG,DEN 27 MAJ 2008 KAN VI OGSÅ ERKENDE,AT MUSLIMERNE HAR EROBRET KOSOVO.ER DET MULIGT,AT DER ER NOGLE ISLAM FORSKERE,DER VIL BESKRIVE,HVAD DER ER SKET I KOSOVO FRA 1945 OG FREM TIL 2008 I ET HISTORISK PERSPEKTIV ??? DER MÅ VÆRE SKET EN EROBRINGSPROCES,OG DET KUNNE DA VÆRE INTERESSANT FOR OS DANSKERNE,AT KUNNE STUDERE VORT EGET LANDS FREMTID ??? DE ANEDE HELLER IKKE RIGTIGT HVAD DER SKETE,FØR END DET VAR FOR SENT. VI  LICENSBETALERE MED EN MINIMAL SKOLEGANG,SKAL NOK HELLER IKKE FORVENTE,AT (( DRs )) JOURNALISTER OPLYSER OS OM DENNE RELIGIØSE INDRE UDVIKLING I KOSOVO,FOR DE HAR SANDSYNLIGVIS TRAVLT MED,AT LEDE EFTER TAXA-BONER.

NÆSTE SKAKTRÆK

HVIS DER SKAL TRÆKKES EN BRIK I DETTE MULIGE MAGTSPIL,FOR VORES DANSKE FRIHED,SÅ ER DET (VORE POLITIKERE ) DER SKAL UDFØRE NÆSTE TRÆK I DETTE POLITISKE MAGTSPIL ,MEN DE HAR SIKKERT IKKE TID,FOR DE HAR SIKKERT TRAVLT MED,AT VÆRE INDENBYRDES UENIGE,OG MED AT LÆSE MENINGSMÅLINGER. KÆRE ((VÆLGER))  HVAD ER DIN VURDERING ??? - - - ???

SINDELAGSKONTROL

VI KAN KONSTATERE,AT DE PERSONER DER FLØJ IND I WORLD TRADE CENTER OG PENTAGON OG TERRORATTENTATERNE I MADRID OG LONDON ER FORETAGET AF PERSONER,DER ER PARATE TIL,AT DØ FOR SAGEN,OG DE ER KLAR OVER,AT DE SKAL DØ,FØR ATTENTATERNE. DET KRÆVER EFTER MIN OPFATTELSE ( SINDELAGSKONTROL) AF DISSE TERRORISTER ELLER MARTYRER. HVORDAN FÅR ISLAM UDVALGT DE EGNEDE  TIL DISSE MARTYROPGAVER,DISSE SELVMORDSOPGAVER,SOM ISLAM UDFØRER OVER HELE JORDKLODEN ??? JEG ANER IKKE,HVAD DE UNGE MUSLIMER LÆRER PÅ DE MANGE KORANSKOLER RUNDT OM I LANDET ???  KAN DET HAVE NOGET MED SINDELAGSKONTROL AT GØRE  ??? - - - ???

HASSAN-I SABBAH

HASSAN-I SABBAH LEVEDE FOR CIRKA 1000 ÅR SIDEN,OG KAN VEL BEDST BESKRIVES SOM OSAMA BIN LADENS FORGÆNGER,HAN INTERESSEREDE SIG FOR SINDELAGSKONTROL,SÅ MÅSKE ER SINDELAGSKONTROL INDFØRT I ISLAM FOR CIRKA 1000 ÅR SIDEN ??? SÅ MÅSKE HAR ISLAMS LÆRDE PRÆSTESKAB BEDRE KENDSKAB TIL DEN VESTLIGE CIVILISATIONS-SINDSTILSTAND END VESTEN SELV HAR ???  1000 ÅRS ERFARINGER MED SINDELAGSKONTROL ,GIVER NATURLIGVIS EN STOR INDSIGT,SOM VESTEN SANDSYNLIGVIS IKKE HAR. DET VI KAN KONSTATERE I VIRKELIGHEDENS VERDEN( DET ER),AT ISLAM BRUGER SELVMORDSBOMBERE SOM ET VÅBEN OVER HELE JORDKLODEN.

NYHEDS-STRØMMEN

MED DE MANGE MEDIER,SÅ KAN DET VÆRE UTROLIGT SVÆRT,AT SAMLE AL VIDEN OP,OM ET BESTEMT EMNE.NOGET AF DENNE VIDEN KAN FINDES PÅ http://www.pokerpartiet.dk  HER FINDES LIDT OPLYSNINGER OM ISLAMS OFRE GENNEM FLERE ÅR,HVIS I KLIKKER IND PÅ OVERSKRIFTEN ( TALLENES TALE )  DEN KONKRETE VIRKELIGHED BØR TÆLLES MED,NÅR ISLAM SKAL BEDØMMES.

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill                                                              

                                                          


                                                                                                                    


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE