DEMOGRAFI
DEMOGRAFI


MENNESKER OG ANTAL

For de personer,der besøger denne hjemmeside,vil jeg anbefale,at gå ind på følgende hjemmeside www.sappho.dk og se under ( interview ) og se under overskriften ( TABERNES KONTINENT )

Når det så er sket,så vil jeg anbefale jer,igen,at gå ind på www.sappho.dk og se under artikler og  læse om den ( HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN )

SAMMENHÆNGEN

Hvis du ønsker at forstå lidt mere om islams natur,så du bedre forstår udviklingen her i Europa,så vil jeg igen anbefale dig,at gå ind på www.sappho.dk og se ( interviewet ) foretaget af Helle Merete Blix,som hedder KHOMEINI og VENSTREFLØJENS BLINDE ØJE.

MERE VIDEN

Ønsker du mere konkret viden om islam,så besøg internet - leksikonnet www.islam-info.dk og find under bogstavet D mere om demografi,efter islams syns og indfaldsvinkel.

NØDVENDIG VIDEN OM ISLAM

Vil du i dialog om indholdet af islam,så er det nødvendigt at vide,hvad islam selv siger om disse emner så som KOLONIALISME, TØRKLÆDE, TØRKLÆDER, REN, UREN, TAQIYA JIHAD og KRIGENS HUS 

Skal du forstå islams måde at regere på,så kan det være nyttigt,at vide moget om ( millit-systemet ) som kan Googles på wikipedia,som du finder på min side med links. 

VENSTREFLØJEN og VIRKELIGHEDEN

Hvis islam er en TOTALITÆR IDEOLOGI ??? Det er den efter min opfattelse,så vil VENSTREFLØJEN og HØJREFLØJEN dele skæbne.De modigste vil få hovedet skåret af,og os andre,vil finde os i en skæbne som dhimmier,en slags tålte slaver.Det er jo så op til jer selv at bedømme.Lidt konkret viden,vil kunne hjælpe jer med denne bedømmelse.

TILGÆNGELIG VIDEN

Jeg er af den opfattelse,at i her på denne side kan finde tilgængelig viden om islam på dansk,således at jeres grundviden om islam kan grundlægges eller opjusteres.

KONKRET DEMOGRAFISK VIDEN

Vi bliver flere og flere på vores jordklode,og jo flere vi bliver,jo mere bruger vi af jordklodens resurser,og de menneskelige aktiviteter,skaber også højere temperaturer,og dermed en højere vandstand. Kort sagt. Antal betyder noget.

VI ER FOR MANGE

Sådan hedder DEBAT-BOGEN som er udgivet af DEMOGRAFISK RÅD og SELSKAB fra FORLAGET PRUDENTIA. Telefon 3678 7100  I denne bog kan læseren finde ( Bidrag til belysning af befolknings-problemer )

DEBATBOGEN er redigeret af JESPER JACOBSEN
FORFATTERNE er følgende =

JESPER JACOBSEN
MORTEN LINTRUP
BERNARD GILLAND
JENS LINTRUP
BENT JACOBSEN
GEOFFREY CAIN

MUSLIMER OG DEMOGRAFI

Her på jordkloden har muslimerne igennem cirka 1400 år formeret sig til 1,3 milliard mennesker eller måske mere.Islams børn,er fanget i en kultur,hvor mange drengebørn giver prestige.Da det er begrænset hvor mange mennesker et område kan brødføde,så får muslimerne et overlevelses-problem,medmindre de kan omstille sig til,hvad et givet område kan brødføde.

ISLAMS NABOLANDE

Foreløbig har islam et forsørgelsesproblem,fordi de har så mange fødsler.Dette forsørgelsesproblem løser de ved,at erobre deres nabolande. Foreløbig har islam erobret 56 lande,men hvad gør de 1.3 milliarder muslimer,når der ikke er flere nabolande at erobre ???

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE