POLITISK ANSVAR
Velkommen

Denne hjemmeside er oprettet for min egen fornøjelses skyld,for at kommentere udvalgte politiske begivenheder,set fra min subjektive politiske indfaldsvinkel.Det er så absolut tilladt,at være uenig med mig.

Her er mit første politske synspunkt

De politikere der sidder i Folketinget på Christiansborg, og som ikke har læst følgende bøger

Mødom på mode  af  Kristina Aamand
Mod Mørket  af  Helle Merete Brix   og
I Krigens hus  af  Helle Merete Brix og
Torben Hansen  og  Lars Hedegaard
 


De politikere lever ikke op til vælgernes tillid. De Politikere mangler en grundviden om islam, som burde være elementær viden, for de af vores Politiske beslutningstagere, der ønsker at træffe beslutninger på baggrund af konkret viden.

Her er mit andet politiske synspunkt.  

De Chefredaktører og journallister, der ikke harsøgt ( research ) på følgende internetsider         


http://www.sharia.dk   www.islam-info.dk  www.sappho.dk  www.kvinderfordanmark.dk

bør søge førtidspension, på grund af dovenskab eller uduelighed.

Jeg har også et ønske,om at nå ind til SAGENS-KERNE om politske beslutninger,der berører os alle.Jeg er en middelmådig person,med en mere end mindre middelmådig skolegang,så derfor er mine meninger og indfaldsvinkel til politik ret primitiv,og sandsynligvis ligegyldige. Det skyldes naturligvis,at jeg tilhører den Danske sociale bundklasse.

Da der ikke er mange, der tilhører de dårligst stillede i vores samfund, der er medlem af Folketinget,så derfor mener jeg,at der tit mangler et in-put i den offentlige politiske debat,fra en der tilhører bunden,af det Danske samfund. Her har jeg så tænk mig,at smide mine lidt anderledes politiske synspunkter ind i den politiske debat. Til gengæld har jeg samme ønske,som vore politikere,nemlig ønsket om en bedre verden.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE